Verzenden en Afhalen

De buitendouches uit de serie “Buyle Buitendouche” kunnen bij u bezorgd worden met onze eigen bezorgdienst. We kiezen hiervoor, omdat we er dan voor kunnen zorgen, dat alles veilig bij u wordt afgeleverd, zonder gebruik te maken van externe bezorgdiensten.

Haalt u de douche liever zelf af in Roosendaal, dan vragen we u de douche te bestellen via de mail. Onze website biedt helaas niet de mogelijkheid tot zelf afhalen, maar via de mail kunnen we dit gemakkelijk regelen.

Bestelt u via e-mail, dan  is het mogelijk, om de douches uit de serie “Buyle Buitendouche” contant af te reken met onze chauffeur, of bij afhalen. Indien u het fijn vindt, kan er tegenwoordig ook gepind worden.

Douches uit de serie “Buyle Buitendouche” naar de Wadden Eilanden worden door ons ingepakt en bezorgd met UPS. In dit geval is het niet mogelijk, om contant af te rekenen. U zult de douche moeten betalen via één onze beveiligde betaalsystemen.

Alle andere pakketten worden bezorgd door PostNL. Zowel in Nederland als naar België.

Buyle Buitendouche maakt gebruik van verschillende bezorgers.

 

 

 PostNL Logo Vector (.AI) Free Download

 

 

Kleine artikelen die goed te verpakken zijn worden verstuurd met PostNL.  

 

 

 

 

 

Complete douches van de serie "Buyle Buitendouche" naar de Wadden Eilanden worden door UPS bezorgd. 

 

Beschrijving: http://www.buitendouche.nl/img/cms/TNT%20logo.jpg 

 

 

ONZE EIGEN BEZORGDIENST !!

Complete douches van de serie "Buyle Buitendouche" naar de rest van Nederland en België worden door onze eigen dienst bezorgd. Indien u voor deze optie kiest bij een bestelling van een
Luna, Frida, Nina of Celina
kunt u gebruik maken van betaling bij aflevering.
Contant / pinautomaat.

U dient dan te bestellen, door het sturen van een e-mail.